Dansk
Gamereactor
nyheder
Darksiders III

Ny Darksiders III-opdatering laver om på hele kampsystemet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom Gunfire Games og THQ Nordic tilsyneladende havde de bedste intentioner med Darksiders III, så er det hverken nogen stor økonomisk eller kritisk succes. Alligevel arbejder udviklerne videre med spillet, og for nylig introducerede de en ny opdatering, der giver spilleren muligheden for at spille spillet på en anderledes måde.

Som beskrivelsen siger så har Gunfire introduceret et nyt kampsystem ved navn "Classic", hvoraf det originale nu hedder "Default". Dette giver spilleren mulighed for opleve Darksiders III med et kampsystem der er kraftigt inspireret af de første to spil i serien.

"Classic" mode should feel more like previous Darksiders titles allowing Fury to dodge interrupt her attacks as well use items instantly.

Hvad synes du om Darksiders III, og bør flere spil anerkende tidligere kapitler i deres respektive serier på denne måde?

Darksiders III

Relaterede tekster

Darksiders IIIScore

Darksiders III

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Darksiders har afværget apokalypsen, men Fury er ivrig efter at starte den på ny. Laursen har pisket sig gennem seriens tredje kapitel.Indlæser mere indhold