Dansk
Gamereactor
nyheder
F.E.A.R. 3

Ny dato for F.E.A.R. 3

Lander sidst i maj måned

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Warner Bros. kommende gyser-actionspil F.E.A.R. 3 var oprindeligt sat til at udkomme i marts måned, men blev som bekendt forsinket indtil maj. I første omgang blev den nye dato ikke præciseret nærmere, men det er den blevet nu.

Warner Bros. meddeler at spillet vil udkomme i Storbritannien den 27. maj. De har ikke nævnt noget om en dato for resten af Europa, men eftersom den 27. er en fredag, antager vi at den også gælder herhjemme.

I forbindelse med 3'eren har Day 1 Studios overtaget udviklertjansen fra Monolith Studios. F.E.A.R. 3 byder blandt andet på understøttelse af co-op gennem hele kampagnen, såvel som et gensyn med hovedpersonen Point Man fra det første spil i serien.

F.E.A.R. 3

Relaterede tekster

F.E.A.R. 3Score

F.E.A.R. 3

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

F.E.A.R. er tilbage med F.3.A.R eller F.E.A.R. 3 som vi kalder det. Er frygten intakt - er tempoet skruet i vejret? Og virker det? Læs hele anmeldelsen her.

1
F.E.A.R. 3

F.E.A.R. 3

PREVIEW. Skrevet af Lorenzo Mosna - GR IT

Med den såkaldte "Wall of Death" der hele tiden nærmer sig, føles det som Running Man, Crystal Maze og Nightmare blandet sammen til et spil. Panikken er konstant høj.Indlæser mere indhold