Dansk
Gamereactor
nyheder
The Rogue Prince of Persia

Ny dato for The Rogue Prince of Persia annonceret

Spillet rykkes lidt, for ikke at lande for tæt på Hades 2 - se ny trailer her.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For en måned siden, kunne Ubisoft og Evil Empire annoncere, at The Rogue Prince of Persia ville lande i Early Access den 15. maj, men så kom Hades 2 pludselig ind fra højre.

Ubisoft og Evil Empire valgte derefter ganske enkelt at holde The Rogue Prince of Persia tilbage, fordi Hades 2, som er i samme genre og på samme tid et af årets mest ventede spil, landede i Early Access en uge før det var planlagt at The Rogue Prince of Persia skulle gøre det samme.

Nu har Evil Empire meddelt, at The Rogue Prince of Persia vil lande i Early Access på Steam den 27. maj - med mindre, at Hollow Knight: Silksong bliver shadow-dropped indenfor de næste 14 dage, som Evil Empire skriver, med både et glimt i øjet og en smule nervøsitet kan man fornemme.

Metroidvania genren blomstrer virkelig for tiden. I år har vi allerede fået The Prince of Persia: The Lost Crown, Tales of Kenzera: Zau (som dog nok mest er en metroidvania light, men alligevel...), Hades 2 er i Early Access og snart er The Rogue Prince of Persia det også - og så truer Hollow Knight: Silksong altså også et sted ikke så langt ude i horisonten.

HQ
The Rogue Prince of Persia

Relaterede teksterIndlæser mere indhold