Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mirror's Edge Catalyst

Ny DICE-chef: "Der er slet ikke tid til projekter som Mirror's Edge"

Studiet fokuserer nu udelukkende på Battlefield.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der var engang hvor DICE, netop fordi organisationen bestod af ret mange individuelle studier, kunne give os sidespring som Mirror's Edge og efterfølgeren Mirror's Edge Catalyst ind imellem de store Battlefield-titler. Men den tid er altså forbi, for i dag arbejder DICE udelukkende med Battlefield-universet.

Det slår den nye DICE-chef, Rebecka Coutaz, fast i et interview med GamesIndustry, hvor hun bekræfter at der ikke er tid til spil som Mirror's Edge længere.

"Totally. We are only focusing on Battlefield 2042. There is no time for anything else and this is what we want to do. In three years, we want to be the first-person shooter powerhouse that DICE deserves to be, and that is what we're going for."

Dog kommenterer hun ikke på de rapporter der har slået fast at arbejdet på det næste Battlefield allerede er gået i gang, så det er nok ikke helt rigtigt at al fokusset er på Battlefield 2042.

Mirror's Edge Catalyst

Relaterede teksterIndlæser mere indhold