Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Half-Life: Alyx

Ny dokumentar afslører at Half-Life 3 var under udvikling

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Spilpersonligheden Geoff Keighley har i lang tid arbejdet på en helt ny dokumentar, hvor han har været dybt inde i kernen af selveste Valve for at opleve, hvordan det prisbelønnede studie arbejder. Dokumentaren, der bærer titlen The Final Hours of Half-Life: Alyx, er netop blevet tilgængelig på Steam, og den gemmer på flere nyheder (via IGN).

Den helt store overskrift fra dokumentaren er, at Valve rent faktisk arbejdede på et vaskeægte Half-Life 3 i år 2013-2014. Det blev dog droppet, fordi Source 2-motoren, som spillet skulle komme til live i, ikke var færdig. I tiden mellem Half-Life 2 og Half-Life: Alyx blev der, udover Half-Life 3, faktisk arbejdet på intet mindre end fire andre Half-Life-projekter. Derudover var Left 4 Dead 3 også kortvarigt på tegnebrættet hos Valve, men den halvfærdige Source 2-motor var endnu en gang årsagen til, at projektet blev droppet.

Ifølge Keighley ønsker en stor del af Valve-holdet desuden at skabe et helt nyt Half-Life, som vel at mærke ikke skal være et VR-projekt. Og selvom der hersker en smule nervøsitet om et projekt af sådan en kaliber, har Valves designer Phil Co forklaret, at Half-Life: Alyx' succes har givet holdet selvtillid og mod på at begive sig ud i endnu et stort Half-Life-projekt.

Desuden fortælles det, at et tophemmeligt spilprojekt faktisk er under udvikling hos Valve i øjeblikket - og har været det siden 2018.

Half-Life: Alyx

Relaterede tekster

Half-Life: AlyxScore

Half-Life: Alyx

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Ventetiden har været lang, men Valve vender langt om længe tilbage til Half-Life-universet via det eksklusive Alyx.

0
Gabe Newell antyder Valve-spil til konsol

Gabe Newell antyder Valve-spil til konsol

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Efter flere år med fokus på Steam-platformen, VR og andre projekter gjorde Valve sidste år comeback som spiludvikler. Og det var med maner, da Half-Life: Alyx satte nye...Indlæser mere indhold