Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
F1 2021

Ny F1 2021 trailer viser mere fra Braking Point

And it touched on the two-player Career mode, Real-Season Start, and how the new-gen consoles impact the game.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er mange nye ting i den nye trailer, inklusiv to-personers Career mode, Real-Season Start, og ikke mindst den indvirkning som de nye konsoller har haft.

Med Braking Point kan vi forvente at spille som et ud af fem hold, og hvor man skal spille sig igennem både F2 og F1 rækkerne i løbet af tre sæsoner.

"Two-player Career mode" giver mulighed for at arbejde sammen, eller imod hinannden, inklusiv kontraktforhandling og holdskift.

Der vil også være "Real-Season Start" der gør det muligt at følge den virkelige verdens sæsonforløb.

F1 2021 vil også tilbyde mere dybdegående statistik, inlusiv Focus Attribute der vil blive opdateret igennem sæsonens udvikling.

De nye konsoller har også gjort deres som en blog post pointerede: "Taking advantage of the new hardware, F1® 2021 delivers all these features with a stunning graphical uplift, better loading times, and force feedback, and a much more detailed damage model."

Herunder kan du selv se de forskellige features der kommer med F1 2021 den 16. juli til konsoller og PC.

HQ
F1 2021

Relaterede tekster

0
F1 2021Score

F1 2021

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Claus har endnu en gang kørt stærkt i Codemasters nyeste F1-spil, denne gang med EA som udgiver. Er der sket store ændringer, eller er alt ved det gamle?

0
F1 2021 - Preview

F1 2021 - Preview

PREVIEW. Skrevet af Jakob Hansen

Codemasters introducer en ny historiedel, men eller er øjnene for det meste rettet mod bakspejlet i dette års udgave af den traditionsrige Formel 1-serie.Indlæser mere indhold