Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Arma III

Ny Humble Bundle giver billig adgang til Arma-serien

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den taktiske serie Arma har netop fået en Humble Bundle, der giver adgang til både grundspillet samt spinoff-titlerne til serien.

Som altid er der forskellige trin, der giver adgang til flere titler i takt med at prisen stiger. For blot en dollar, hvilket er omkring 6,50 kroner, får du adgang til Arma: Cold War Assault, Arma: Gold Edition samt Arma Tactics.

Prisen op til næste pakke stiger dog markant, og med god grund: For 15 dollars, hvilket er omkring 100 kroner, får du adgang til Arma III, Arma III Karts DLC, Arma III Helicopter DLC samt Arma 3 Marksmen DLC. Arma III udkom for 5 år siden, men bliver stadig set som et af de mest realistisk militærsimulatorer der findes.

Den næstsidste pakke kan blive din hvis du betaler over gennemsnittet, der lige nu står til 15,84 dollars, hvilket er 102 kroner, og altså kun 2 kroner mere end forrige pakke, og her får du adgang til Arma II, Arma II: Operation Arrowhead, Arma II: British Armed Forces, Arma II: Private Military Company, samt Arma II: Army of the Czech Republic.

Sidst, men ikke mindst, får du, samtidigt med alle disse, også adgang til Arma III Apex DLC'en hvis du betaler 20 dollars, hvilket er 129 kroner. Apex giver adgang til en helt ny krigszone, så hvis de forrige DLC-pakker absolut ikke er nok for dig, eller du blot ønsker den komplette pakke, så er det stadig en utrolig billig pris, da Apex alene på Steam står til 60 euro, hvilket er 446 kroner.

Du kan læse mere om Humble Bundle-pakken samt de øvrige spil her. Tilbuddene gælder i tolv dage endnu, så der er masser af mulighed for betænkningstid.

Arma III

Relaterede tekster

Arma IIIScore

Arma III

ANMELDELSE. Skrevet af Nikolaj Kürstein Jepsen

Bohemia åbner op for deres krigssimulation endnu engang, hvor soldater er soldater og brugervenlighed er en myte

2
Rygte: Arma 4 er under udvikling

Rygte: Arma 4 er under udvikling

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Der er rigtig mange store skydespilsserier på markedet, og det er ikke alle der nyder godt af stor bevågenhed, og kan overleve med så meget konkurrence. Arma-serien fra...Indlæser mere indhold