Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Encodya

Ny information om cyberpunk point-and-click spillet Encodya

En ny trailer og nyt information om spillet er blevet udgivet af spillets udviklere Chaosmonger Studio med en Behind the Scens trailer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En ny behind-the-scenes trailer med hovedudvikleren Nicola Piovesan viser udviklingen af point-and-click eventyrspillet ENCODYA. ENCODYA foregår i en dystopisk nær-fremtids version af Neo-Berlin. Spillerne kommer til at styre en ung pige ved navn Tina, som i samarbejde med en stor robot kaldet SAM-53, skal bringe lys og glæde tilbage til den dystopiske cyberpunk verden som er Neo-Berlin i 2062.

I denne nye trailer, viser Piovesan Neo-Berlin og hvordan de har bragt denne verden til live. Hans håb er at skabe et spil, som tilbyder en troværdig fantasy verden for spillerne at leve sig ind i og udforske. Neo-Berlin har derfor en stor rolle for spillernes indlevelse, og hvert element er vigtigt for dette - lige fra kreationen af originale reklametavler og reklamejingles, til mere simple ting, som dialogen imellem NPC'erne på gaden.

Hovedfunktionerne i ENCODYA, som bliver fremhævet af Piovesan er:


  • Et unikt soundtrack og lydspor: Spillere kommer til at høre unikke speciallavede soundtracks og alt er selvproduceret. Lige fra karakterdialogen til reklamejingles'ne.


  • Et medrivende manusskript: Mere end 4000 linjers dialog skal være med til at bringe ENCODYA's verden til live og få spillerne til at engagere sig i Neo-Berlin.


  • Unikke og forandrende gåder: Spillets udfordrende gåder er tilfældige fra spiller til spiller, og denne tilfældighed tilføjer genspilnings-værdi, så spillerne kan nyde flere ture til Neo-Berlin.


  • Et væld af karakterer: Den dystopiske verden kommer til live med 34 udtænkte NPC'er.

Spillet udkommer til PC d. 26 januar.

HQ
Encodya

Relaterede tekster

0
EncodyaScore

Encodya

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Lidt Studio Ghibli-inspireret charme i en cyberpunk-verden? Vi anmelder Chaosmongers ambitiøse spil.Indlæser mere indhold