Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Left 4 Dead 3

Ny kilde siger at Left 4 Dead 3 er tilbage under udvikling hos Valve

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Valve har adskillige gange slået fast i løbet af de sidste 12 måneder, at de fremadrettet ønsker at være mere ligesom Nintendo, og det involverer at producere mere original førstepartssoftware, der kan understøtte deres hardware - med andre ord, Valve vil lave flere spil. Det ser vi allerede nu via den kommende lancering af Half-Life: Alyx, men hvad med det længe ventede Left 4 Dead 3?

HQ

Valve News Network, der menes at være en troværdig kilde, mener at Left 4 Dead 3 faktisk nu er under aktiv udvikling hos Valve. De har lavet en video, hvor de slår fast at spillet faktisk blev lukket ned tilbage i 2017, men nu er blevet bragt tilbage.

"I have word that there were a few major meetings that took place almost immediately after the trailer for Half-Life: Alyx dropped that essentially caused everybody internally at Valve to change everything about their future plans for virtual reality, public communication, and game development in general," siger Valve News Network.

Det vides dog ikke hvornår vi kommer til at se spillet i aktion, eller om hvorvidt, hvis det findes, det er eksklusivt tilgængeligt i VR, ligesom Alyx.

Left 4 Dead 3

Relaterede teksterIndlæser mere indhold