Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed: Unity

Ny kvindelig helt i Assassin's Creed: Unity

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ubisoft rodede sig ud i et væld af problemer ved i første omgang ikke at inkludere en kvindelig snigmorder i det kommende Assassin's Creed: Unity, men det rodes der nu potentielt bod på. En ny trailer viser således Arno der haster af sted i det centrale Paris, for at forhindre drabet af Elise - en kvindelig karakter som angiveligt er central for historien i Assassin's Creed: Unity.

Elise beskrives som en afhængig, ung og retfærdig kvinde der er opsat på at sikre hendes plads i Templar--dynastiet under den franske revolution. Hendes mission betyder således at Arno og hendes vej krydses flere gange, hvilket etablerer et sammenhold mellem dem.
Ud over den nye trailer (som I kan se længere nede i denne nyhed), giver Ubisoft nu også seriens fans mulighed for at læse en ny novelle af Oliver Bowden der er baseret på Assassin's Creed: Unity. Historien fortælles fra Elise's perspektiv og beskriver kampen mellem Assassin's og Templars, samt en verden i kaos hvor de fattige ikke længere vil finde sig i undertrykkelsen.

Skulle man være særlig stor fan af serien er det nu også muligt at bestille en detaljeret figur, der har fået navnet "Elise: The Fiery Templar" og nøjsomt er lavet for at vise de mange detaljer af den nye heltinde. Yderligere vil man ved køb af figuren modtage digitalt indhold til selve spillet.

Mens spillet er klar til udgivelsen den 28. oktober, vil novellen være klar i november og figuren klar den 14. oktober - det hele kan forudbestille via Uplay Shoppen.

HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold