Dansk
Gamereactor
nyheder
Lies of P

Ny Lies of P-opdatering gør bosser svagere og spilleren stærkere

Ønsker du den allermest udfordrende oplevelse, anbefaler vi, at du ikke henter opdateringen, før du har gennemført spillet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Et utal af spillere har fået knækket deres moral, siden den fremragende Souls-like (snarere Bloodborne-like) Lies of P udkom i sidste uge. Mens genren uden tvivl tiltrækker mange spillere, der elsker neglebidende bosskampe med flere faser, er der mange, der har klaget over, at spillet er en tand for sadistisk - særligt hvad angår bosskampe. Det har udvikleren Round 8 Studio lyttet til, og de er allerede klar med en opdatering, der justerer spillets sværhedsgrad.

Som det fremgår af noter til opdateringen på Steam, får en håndfuld bosser reduceret deres liv for at gøre dem mere overskuelige. Det gælder Fallen Archbishop Andreus, King of Puppets og Simon Manus. Visse monstre i banerne har også fået mindre liv.

Derudover bliver de såkaldte Specters - computerstyrede karakterer, man kan hidkalde som assistance mod bosser - gjort stærkere, så de uddeler mere skade og ikke går lige så nemt ned som fluer. Det kan også bedre betale sig at sætte op i Capacity nu, eftersom udvikleren har øget, hvor meget mere vægtkapacitet hvert point giver.

Hvad synes du om sværhedsgraden i Lies of P? Havde spillet brug for disse justeringer?

Lies of P

Relaterede tekster

Lies of PScore

Lies of P

ANMELDELSE. Skrevet af Kieran Harris

Vi har spillet den makabre fortolkning af Pinocchio for at se, om det står ud i den overmættede action-RPG genre.Indlæser mere indhold