Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Guild Wars 2

Ny raid-afdeling åbner i Guild Wars 2: Heart of Thorns

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En ny raid-afdeling i Guild Wars 2-udvidelsen Heart of Thorns er blevet aktiveret i dag. Spillere kan nu udforske dybere i Maguuma-junglen, og kæmpe imod en ny boss.

Han hedder Slothasor, og han beskrives som en sand sovende gigant, som måske ikke er så slem imens han sover, men vækker du bæstet vil det være en svær udfordring. Derudover er der også blevet åbnet for en masse nyt indhold, som kan findes i Salvaton Pass.

Den nye opdatering skulle gerne downloade sig selv, hvis du altså ejer Guild Wars 2: Heart of Thorns.

Guild Wars 2
Guild Wars 2

Relaterede tekster

Guild Wars 2Score

Guild Wars 2

ANMELDELSE. Skrevet af Jostein Holmgren - GR NO

Her er Guild Wars 2-dommen! Efter uger i betaen og flere dage med det endelig produkt, er Jostein parat med anmeldelsen.

1
Se Guild Wars 2: Path of Fire i aktion

Se Guild Wars 2: Path of Fire i aktion

NYHED. Skrevet af Anders Baad Mai

ArenaNet har netop udgivet en gameplay-trailer for den kommende udvidelse til Guild Wars 2 kaldet Path of Fire. I denne udvidelse vil du blandt andet skulle tage ud i...Indlæser mere indhold