Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle

Ny svampeinfektion i Indien skaber debat

Efter The Last of Us er der fornyet fokus på svampeinfektioner fundet i menneskekroppen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

The Last of Us afsluttede for nylig sin første sæson, og PC-porten til The Last of Us: Part I ankom derudover tidligere på ugen, så derfor er der, igen, fornyet fokus på svampeinfektioner, og hvordan det kan blive en trussel ude i fremtiden.

Fordi Sky News rapporterer, at en mand i i Indien nu er blevet inficeret med det, der er blevet kaldt en "dræberplantesvamp". Det lyder måske dramatisk, men den hedder mere specifikt Chondrostereum Purpureum, en familie af svampe der menes at forårsage sølvbladsygdom i planter og spredes via luftbårne sporer.

Patienten siges at være en 61-årig mand, der udviste symptomer på hoste, træthed, synkebesvær og en hæs stemme i tre måneder, og før han blev smittet. Han er desuden en plantemykolog og har arbejdet med svampe og andre svampe.

Selvom dette uden tvivl er ret skræmmende for The Last of Us-fans, skal det siges, at sagen faktisk blev rapporteret for to år siden, men først for nylig har været offentlig, og at manden efter at være blevet diagnosticeret med infektionen er blevet behandlet og helbredt, og infektionen er ikke vendt tilbage siden. Bekymringen går på at svampeinfektioner fremadrettet kan blive en større trussel, men der er endnu langt til at der render Clickers rundt i gaderne.

Dette er en annonce:


Indlæser mere indhold