Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Elder Scrolls Online

Ny The Elder Scrolls Online-udvidelse tilføjer mere PvP-indhold

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En ny udvidelse er på vej til The Elder Scrolls Online ved navn Clockwork City, der blandt andet vil tilføje en ny spiltype til PvP-delen af spillet, og vil være gratis for alle spillere.

Den nye spiltype hedder Crazy King, og her skal spillerne i bedste King Of The Hill-stil fange et punkt på banen, hvor holdet får point for længden af tid ens hold formår at holde det væk fra fjenden. Udvidelsen tilføjer desuden også optimeringer for spillets ydeevne. Der vil desuden også komme nye world bosses og to nye dungeons, så der vil være indhold for enhver type spiller.

Udvidelsen kræver ikke The Elder Scrolls Online: Morrowind-udvidelsen, og udvidelsen er inkluderet i ESO Plus-abonnementet.

The Elder Scrolls Online

Relaterede tekster

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

ANMELDELSE. Skrevet af Oskar Nyström

Zenimax Online Studios har arbejdet i syv år, og tordner nu ud med et af de dyreste onlinerollespil nogensinde.Indlæser mere indhold