Dansk
Gamereactor
nyheder
Persona 5 Strikers

Ny trailer til Persona 5 Strikers med fokus på The Phantom Thieves

Hver enkelt medlem har deres egne unikke evner, som bliver vist frem i ny trailer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvert enkelt medlem af Phantom Thieves gruppen fra Persona 5 Strikers, bliver fremhævet i denne nye trailer til spillet. Til dem som ikke har spillet Persona 5, er dette især nødvendigt, da der bliver lagt stor vægt på castet i traileren, men for fans af spillet er stemningen hurtig genkendelig og det føles som en genforening med nogle gode gamle venner. I kan se traileren nedenunder.

Persona 5 Strikers er dog afveget fra den klassiske Persona-franchises spilstil med fokus på det nye hack and slash system, som mest af alt minder om noget fra Dynasty Warriors-serien. Personaerne spiller stadig en stor rolle, og du vil kunne udnytte deres evner i forbindelse med dine angreb. Teamwork angrebet 'All-Out Attack' får desuden et comeback, samt flere kendinge for fans af serien, som fusioneringer af dine Personaer.

Historien foregår måneder efter det forrige spil er afsluttet og holdet er taget på fælles ferie, hvor de kommer til at udforske en alternativ version af Tokyo, som er proppet med Shadows. Hvert teammedlem er spilbar og kommer med deres helt unikke evner og kampstil, som traileren giver et indblik i, samt et helt nyt medlem til Phantom Thieves-holdet.

Spillet er udviklet af P-Studio og Omega Force og udkommer til PS4, Nintendo Switch og PC via Steam d. 23 februar.

HQ
Persona 5 Strikers

Relaterede tekster

Persona 5 Strikers får lanceringsdato

Persona 5 Strikers får lanceringsdato

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Persona-serien er ikke ubekendt med spinoffs. Serien startede selv som en udspringer af Shin Megami Tensei-serien og i de seneste par år har vi bådet fået kamp- og...Indlæser mere indhold