Dansk
Gamereactor
nyheder
Disney Dreamlight Valley

Ny trailer viser Animal Crossing-inspireret gameplay i Disney Dreamlight Valley

Det sociale sim-spil kommer snart i Early Access.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Animal Crossing: New Horizons var blandt 2020's mest succesfulde spil og fandt endda vej til mainstreammedierne, da det, sammen med spil som Among Us, for alvor eksploderede i popularitet under nedlukningerne i forbindelse med Covid-19. På trods af seriens succes, så har kun ganske få udviklere dog haft held med at kopiere Nintendos særlige formel, der blander afslappede simulationselementer, charmerende karakterer og social interaktion.

Inden længe forsøger den rutinerede franske mobiludvikler Gameloft sig dog med spillet Disney Dreamlight Valley, der beskrives som "a hybrid between a life-sim and an adventure game." Spillet virker til at låne en del inspiration fra Animal Crossing, med den klare konkurrencemæssige fordel, at det inkluderer massevis af populære karakterer fra Disney og Pixars filmuniverser.

I traileren herunder kan du se mere til spillets mange mekanikker, der blandt andet inkluderer fiskeri, madlavning, gartneri, udsmykning af hjemmet og meget mere.

Disney Dreamlight Valley bliver tilgængelig fra den 6. september, for spillere der køber en såkaldt Founder's Pack eller har Xbox Game Pass. Den fulde free-to-play lancering sker først i 2023 til PC, Xbox, PlayStation og Nintendo Switch.

HQ
Disney Dreamlight Valley

Relaterede teksterIndlæser mere indhold