Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tekken 7

Ny udgave af Tekken 7 koster næsten 1000 kr.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

DLC og Season Passes er efterhånden en udbredt praksis i hele branchen, men få genrer har taget omfanget tiltaget som kampspil. Tilføjelsen af nye karakterer til Super Smash Bros. Ultimate blev nærmest en lille mediebegivenhed i sig selv - komplet med rygter, teases og dramatiske afsløringer - mens at spil som Tekken og Street Fighter ikke har stillet sig tilfreds med et enkelt Season Pass.

Nu kommer det meget roste Tekken 7 i en ny Definitive Edition, der indtil videre er eksklusivt til Microsoft Store. Du skal hive næsten tusind kroner op af lommen (909 kr.) for at få adgang til spillet, men så får du så også inkluderet samtlige af spillets (fire!) sæsonkort.

Vil du gerne spille Tekken 7 på din Xbox, men er ligeglad med de ekstra karakterer, så kan du i øjeblikket købe grundspillet for 79,50 kr. i anledning af Black Friday.

Tekken 7

Relaterede tekster

Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Kampspilsgenren gennemgår en renæssance. Kan Tekken 7 hamle op med konkurrenterne?Indlæser mere indhold