Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Ny udvidelse til Hearthstone annonceret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ
HQ

Blizzard har løftet sløret for endnu en udvidelse til Hearthstone: Heroes of Warcraft, og denne gang er der tale om Madness at the Darmoon Faire. Som navnet indikerer, er denne udvidelse baseret på WoW's skøre festival, men med et tvist. Festivitasen er blevet ødelagt af de fire Old Gods, der også kommer som korte i udvidelsen.

Det store highligt er den nye Corrupt mekanik, der er baseret på mundheldet om, at "magt korrumperer." Forestil dig et 4/4 kort, der koster 5 mana og har Corrupt. Når du spiller et kort, der koster mere mana, vil kortet blive korrumperet og enddu stærkere - i dette tilfælde en 8/8.

Der er også andre nye features, som en ny Duels mode, og endnu en ændring af progressionssytemet. Du kan læse mere om ændringerne https://playhearthstone.com/en-us/expansions-adventures/madness-at-the-darkmoon-faire/" target="_blank">her.

Madness at the Darkmoon Faire udkommer d. 17. november og introducerer 135 nye kort.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Relaterede tekster

Hearthstone: Heroes of WarcraftScore

Hearthstone: Heroes of Warcraft

ANMELDELSE. Skrevet af Mika Sorvari

Uden tidligere erfaring med genren, træder Blizzard direkte ind på markedet for digitale kortspil og viser hvordan det skal gøres...Indlæser mere indhold