Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Elder Scrolls IV: Oblivion: Shivering Isles

Ny udvidelse til Oblivion

De første detaljer siver ud...

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mens ekstra indholdet til The Elder Scrolls IV: Oblivion ivrigt downloades til både PC og Xbox 360, så venter visse fans stadig på lidt mere fyld, lidt mere eventyr. Og det er netop dette som Bethesda Softworks i øjeblikket arbejder på.

I det seneste nummer af PC Zone kan man nemlig læse at firmaet er i gang med en udvidelse, der giver det 30+ nye timer i den vidunderlige middelalder sandkasse. Udvidelsen hedder Shivering Isles og indeholder angiveligt alt fra nye missioner til monstre og en udvidelse af mulighederne i verdenen med missioner, der forgrener sig på en helt ny måde.

Desuden skulle der være et stykke land eller område, hvor de beslutninger du tager, ændrer det drastisk. Skal det vokse sig stort og harmonisk, eller styres af kaos? Desuden omtales der i PC Zone et område omkring Nibben Bay, hvor en portal baner vejen for nye eventyr nemlig The Shivering Isles, et sted der styres at Sheogorath, herre over vanvid og demens. Her skulle du med tiden støde på guden og måske endda slå ham ihjel for så selv at sætte dig på tronen.

Vi holder øje med nye detaljer omkring The Shivering Isles.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold