Dansk
Gamereactor
nyheder
Phoenix Point

Ny undersøgelse afslører hvor meget ét studie har fået for Epic Games Store-eksklusivitet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Blandt de mange studier som har underskrevet eksklusivitetsaftaler med Epic Games på deres Epic Games Store er Phoenix Point fra Snapshop Games nok det mest kontroversielle. Det er det fordi spillet er crowdfunded via Fig, og her blev brugere der gav udvikleren penge lovet en udgivelse på Steam.

Men hvor meget har Snapshot så egentlig fået for at alt det besvær? Ja, netop fordi spillet er finansieret igennem Fig, så skal udvikleren rapportere sådanne investeringer til dem der har givet dem penge.

Én bruger på ResetEra har gravet igennem disse SEC-dokumenter (Securities and Exchange Commission), som han har adgang til fordi han har givet udvikleren penge.

Via et regnestykke er han kommet frem til at udvikleren har modtaget cirka $2.247.058 fra Epic Games. Det er endnu uklart om dette er hele beløbet, eller bare en del af det.

Phoenix Point

Relaterede tekster

Phoenix Point forsinket til december

Phoenix Point forsinket til december

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Snapshot Games er i øjeblikket igang med Phoenix Point, en spirituel efterfølger til Xcom-serien fra seriens skaber Jullian Gollop, men vi kommer ikke til at spille det...Indlæser mere indhold