Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Ny undersøgelse peger på tredobling af hadefulde beskeder på Twitter efter Musk-overtagelse

Det står i skærende kontrast til Musks egen udmelding.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Elon Musk har været meget specifik omkring moderation på Twitter efter hans overtagelse, og det er at virksomheden ikke kommer til at moderere indhold på samme måde, men at de vil forsøge at bruge algoritmer til at "gemme" det hadefulde indhold der måtte opstå.

Men ifølge en ny dybdegående undersøgelse hos New York Times, skabt i samarbejde med en række organisationer der monitorerer indhold på sociale medier, så er mængden af "hate speech" rettet imod homoseksuelle, sorte eller folk af jødisk afstamning tredoblet målt i antal opslag.

Det står i meget, meget skærende kontrast til Elon Musks egen udmelding, hvor han påstår at antallet af sådanne opslag er direkte faldende:

Ifølge New York Times' undersøgelse af antallet af antisemitiske opslag steget med over 60% siden Musk tog over, bare for at nævne et eksempel.

Ny undersøgelse peger på tredobling af hadefulde beskeder på Twitter efter Musk-overtagelse


Indlæser mere indhold