Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 18

Ny undersøgelser viser hvilke spil der har solgt flest digitale eksemplarer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Her på Gamereactor, og så sandelig på andre prominente spilmedier, monitorerer vi fysiske spilsalgs nøje, og det gør vi fordi, at en række organisationer, deriblandt NPD, GFK og Media Create, kan fremvise disse tal hver eneste uge. Det er dog sværere med digitale salgstal fordel på de forskellige platforme, men det har analysefirmaet SuperData ikke ladet sig stoppe af.

De har nemlig offentliggjort en ny, stor undersøgelse, der viser de 10 spil der har solgt flest digitale eksemplarer i 2017, eller på anden vis har solgt ekstra digitalt indhold. Derudover kan SuperData fortælle, at det samlede digitale spilsalg er steget med 15% i forhold til sidste år.

På konsollerne er det FIFA 18 der er løbet med sejren. Derudover er det Middle-earth: Shadow of War og Destiny der følger trop. Dette skyldes sandsynligvis, at alle tre spil fokuserer en del på mikrotransaktioner, der også er faktureret med. Overraskende er det derfor at se South Park: The Fractured but Whole på en ottende plads, et spil uden videre monetarisering udover sin salgspris.

På PC er det (naturligvis) League of Legends der triumferer, men denne gang bliver spillet åndet i nakken af PlayerUnknown's Battlegrounds.

Herunder kan du se listen for PC, konsoller og mobiler.

FIFA 18

Relaterede tekster

FIFA 18Score

FIFA 18

ANMELDELSE. Skrevet af Carl NielsenDer er ikke meget, der er forandret, men der er meget, der er forbedret i dette års udgave af FIFA.Indlæser mere indhold