Dansk
Gamereactor
lifestyle

Nye biler, der sælges i EU, vil få monteret permanente hastighedsbegrænsende anordninger

Kameraer, der er indlejret foran på bilen, kombineres med GPS'en for at afgøre, om du kører for hurtigt eller ej.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er klart, at bil- og motorvejsmyndigheder i hele EU og Nordirland mener, at den nuværende skifer af antihastighedssystemer ikke helt gør jobbet. For at rette op på dette vil en række nye hastighedsbegrænsende systemer blive monteret og permanent aktive på alle nye biler, der sælges i EU og NI fra 7. juli fremover.

Ifølge The Guardian vil systemet se et kamera indlejret foran på hver bil, der kombineres med satnav-teknologi til at læse vejskilte og afgøre, om du kører for hurtigt eller ej og derefter slå alarm, hvis det tilfældigvis er tilfældet. I modsætning til tidligere foranstaltninger som dette genaktiveres den, hver gang bilmotoren genstartes, hvilket betyder, at du ikke engang kan se efter at omgå funktionen.

Et par andre funktioner er også på vej til i sidste ende at blive obligatoriske, herunder automatiseret vognbaneassistent og automatiseret nødbremsning, hvilket uden tvivl vil være en ganske skurrende og overraskende funktion for chauffører at imødekomme, når den bliver håndhævet i nye køretøjer.

Nye biler, der sælges i EU, vil få monteret permanente hastighedsbegrænsende anordninger
WH_Pics
Dette er en annonce:


Indlæser mere indhold