Dansk
Gamereactor
nyheder
Burnout Paradise

Nye biler til Burnout Paradise

Nye billeder fra Legendary Cars-pakken

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Critertion Games bliver bare ved med at imponere os med deres tilføjelser til Burnout: Paradise, og da vi for nylig kunne vise at en DeLorean lignende bil, som den i filmene "Tilbage til Fremtiden" snart ville finde deres vej til spillet, ville vores begejstring næsten ingen ende tage.

Vi har dog fået fat i et par nye billeder, og er glade for at se at Spielbergs film om tidsrejse ikke synes at have været den eneste inspirationskilde for spillet.

Vi begynder med den tidsmaskine-inspirerede 88 Special som her ses i svævende form og med futuristisk design.

Burnout Paradise

Manhattan Spirit (Ghostbusters Ecto-1) beskrives af Criterion selv som "en ny variant af Hunter Manhatten som er perfekt til stunts." Vi håber at sirenen fra Ghostbusters er inkluderet.

Burnout Paradise

Den næste er Carson Nighthawk som synes mere end inspireret af K.I.T.T. fra 80'er serien Knight Rider. Denne ekstremt lækre version af Carson GT er udrustet med speciallamper som skulle gøre den ideel til natteløb. Fedest er dog det bevægende lys i fronten af bilen, K.I.T.T. ville have have været stolt.

Burnout Paradise

Til sidst ses Cavalry Bootlegger (Dukes og Hazzards General Lee) som endda er udstyret med et lille mexicansk flad og højtlydende horn. Dette er en modificeret Hunter Cavalry som også findes i orange farve.

Burnout Paradise

Bilerne i Legendary Cars-pakken kommer til at kunne købes enkeltvis eller i samlet pakke (med en smule rabat), og hvordan skulle man som fan af Burnout: Paradise samt film og serier fra 80'erne, kunne stå i mod et sådanne tilbud?

Relaterede tekster

Burnout Paradise - The Ultimate BoxScore

Burnout Paradise - The Ultimate Box

ANMELDELSE. Skrevet af Carsten Odgaard

Carsten Odgaard har taget sig af den opdaterede version af Criterions fuldblodsracer, og endnu ikke sluppet speederen. Læs dommen alt om hele fartoplevelsen lige her...

Burnout: ParadiseScore

Burnout: Paradise

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Criterion byder dig velkommen i deres virtuelle paradis. Henrik har ræset firmaets seneste Burnout-spil tyndt...Indlæser mere indhold