Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Endwar

Nye billeder fra End War

Sidste slag nærmer sig

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ubisoft i Shanghai er bedst i stand til at realisere deres visioner om hvordan tredje verdenskrig kunne se ud. I et konsol-eksklusivt strategispil tages den gamle kaml mellem Øst og Vest op igen, med alle de klichéer og stereotyper det indebærer. Blandt andet får vi nogle lækre fremtidsvåben, samt et hurtigt system til at styre tropperne med stemmen. Der er desuden store planer for online-delen.

Endwar
Endwar
Endwar
Endwar
Endwar
Endwar
Endwar
Endwar
Endwar
Endwar
Endwar
Endwar

Relaterede tekster

4
Tom Clancy's EndWarScore

Tom Clancy's EndWar

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Karlsson

Tag kontrollen over Tredje Verdenskrig, og red menneskeheden fra total udryddelse. Skrivebordet er udskiftet med sofaen, og tastaturet med din stemme for det eksperimenterende EndWar er endelig landet.

Tom Clancy's EndWar

Tom Clancy's EndWar

PREVIEW. Skrevet af Jesper Nielsen

Hvad gør man, når man en kæmpe slagmark at holde styr på og hverken tastatur eller mus til rådighed? Man fyrer da bare op for snakketøjet! Det har Jesper gjort...Indlæser mere indhold