Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Nye detaljer om Fortnite som eSport kommer snart

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

PlayerUnknown's Battlegrounds og Fortnite er de to største spil der kæmper om Battle Royale-tronen, men det førstnævnte har domineret eSportens verden en del mere med større turneringer ved blandt andet Intel Extreme Masters i Oakland og Katowice, såvel som ved TwitchCon. Fortnite har kun haft en række mindre begivenheder indtil videre.

Dog har Epic Games afsløret, at årets E3-messe vil indeholde en stor turnering med en masse berømtheder i en turnering kaldet Fortnite Celebrity Pro-Am.

Holdene bliver snart bygget, og det er ikke alt, for udover Celebrity Pro-Am vil Epic snart afsløre konkrete detaljer om spillets første eSportssæson. De sluttede nemlig af med at sige; "Details on the first season of competitive play coming in the next few weeks!"

Fortnite
Photo: Epic Games

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold