Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo: Combat Evolved

Nye rygter om Halo-remake

Kommer angiveligt til november

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der har længe gået rygter om et kommende remake af det første Halo-spil, der bar den ret ligegyldige undertitel Combat Evolved, og nu er der kommet nyt vand på rygtemøllen.

Det er spilbloggen Joystiq der har fået nys om sagen, og hvis deres kilde er god nok, er der tale om nogle yderst saftige detaljer.

Den nye udgave, der selvfølgelig er til Xbox 360, får ikke bare skruet lidt op for opløsningen - i stedet skulle alle assets såsom teksturer og modeller være skiftet ud med mere tidsvarende udgaver. Lyden vil dog nok blive genbrugt, mens styringen kan ændres til at matche de nyere Halo-spil.

Angiveligt bliver remaket udviklet af Saber Entertainment, der tidligere har stået bag TimeShift og Inversion, under kyndig vejledning fra 343 Industries. Joystiq ved ikke hvilken spilmotor, der ligger under hjelmen på det nye Halo, men der er åbenbart ikke tale om motoren fra Reach.

Det forlyder at spillet vil køre i 1080p og understøtte 3D. Planerne for online-spil er ikke fastlagt endnu, men co-op over Xbox Live skulle være sandsynligt.

Ifølge Joystiq forventes Halo-remaket at udkomme den 15. november, på tiårsdagen for det oprindelige spil. Vi skal understrege at der er tale om rygter, men vi krydser fingre for at de passer.

Halo: Combat Evolved

Relaterede tekster

Halo: Combat EvolvedScore

Halo: Combat Evolved

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Nielsen

Bungies opus må lide middelmådighedens grumme skæbne, under Gearboxs mangel på talent.

Ny samling af Halo-bøger annonceret

Ny samling af Halo-bøger annonceret

NYHED. Skrevet af Claus Larsen

Der findes kun få spiluniverser, som er så velbeskrevede og grundigt udforskede, som Halos og nu har 343 Industries og Simon & Schuster annonceret, at der er mere at...Indlæser mere indhold