Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
War Thunder

Nye Sony-restriktioner forhindrer udvikler i at indføre crossplay

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er vist ikke første gang at Sony har vist sig at være lidt besværlige hvad angår crossplay imellem deres platform og andres. Selvom de så sandelig har åbnet mere op i løbet af det seneste halve år, og at flere spil nu tilbyder funktionaliteten, så lader det stadig ikke til at være helt let at forhandle med platformindehaveren.

WCCFTech talte for nylig med Gaijin Entertainment, studiet bag War Thunder, der tidligere har forklaret at de har fået direkte afslag på at indføre crossplay af Sony.

Åbenbart forhandler de igen lige nu, men der er åbenbart nye restriktioner, der forhindrer reel progression i at blive bragt over til nye platforme. CEO Anton Yudintsev siger:

"New policies are not just "better for crossplay". They also add some limitations compared to the old ones. For instance, our PlayStation 4 players are currently able to play on PC [in War Thunder] keeping all their progress on the same account. It looks like that won't be possible with new policies applied. So we are still discussing this."

War Thunder

Relaterede tekster

0
War Thunders Hot Tracks-opdatering er ude

War Thunders Hot Tracks-opdatering er ude

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

War Thunders nye Hot Tracks-opdatering er landet, og med den kommer 20 nye køretøjer til free-to-play spillet. På jorden kan du blandt andet se Japanese ST-A3 og German...

2
War Thunder kommer til Xbox One

War Thunder kommer til Xbox One

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Free-to-play-spillet War Thunder har i efterhånden mange år været tilgængeligt på både PC og PlayStation 4, men nu har Gaijin Entertainment offentliggjort at spillet også...Indlæser mere indhold