Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ghost of Tsushima

Nye Sucker Punch-jobopslag peger på nyt Ghost of Tsushima

Det er også lidt en åben hemmelighed, er det ikke?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ghost of Tsushima er udvikleren Sucker Punch' største succes nogensinde, og de har hele tiden slået fast at de ikke er færdige med universet. Lidt ligesom Respawns efterfølger til Star Wars Jedi: Fallen Order er det faktisk lidt en åben hemmelighed at Sucker Punch arbejder på en efterfølger, men det er nu blevet endnu mere tydeligt.

Som Tech4Gamers først spottede, så er der nu nye jobopslag oppe på studiets hjemmeside, hvor de blandt andet leder efter designere, der finder "delight in knowing the details of attack or parry timing and count frames."

Ikke bare det, samtlige opslag kræver at ansøgere er "familiære" med studiets "tidligere spil" og deres kernemekanikker. Og når ja, i det ene står der at den ansøgende skal kunne "deliver interesting and varied encounters in an open-world game, with a particular focus on melee combat and stealth."

Det lyder ret meget som Ghost of Tsushima, ikke?

Ghost of Tsushima

Relaterede tekster

2
Ghost of Tsushima LegendsScore

Ghost of Tsushima Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders C. Fischer

Sucker Punch har givet os en gratis multiplayer-opdatering til Ghost of Tsushima, og den er ret fed. Velkommen til Legends.

Ghost of TsushimaScore

Ghost of Tsushima

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Sucker Punch skifter superhelte ud med samuraier og leverer et spil fyldt med skønhed, drama og lidt ensformige hovedmissioner.Indlæser mere indhold