Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Two Worlds

Nye Two Worlds-billeder

Nej, det er ikke Oblivion...

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Når Bethesda skaber en kæmpe succes, som de har gjort det med The Elder Scrolls IV: Oblivion, så må det nødvendigvis skabe nogle ringe i vandet - ikke mindst hos andre udviklere. Og det har det gjort hos Reality Pump.

Firmaet har i hvert fald taget en kigger på Morrowind, det tidligere spil i Elder Scrolls-serien og så ellers ladet sig "inspirere" af det, og vi er ret sikre på at det nuværende Oblivion, også vil være grundstammen i mange kommende rollespil af denne slags.

Nedenfor er de seneste screenshots fra deres kommende rollespil, der altså hedder Two Worlds.

Two Worlds
Two Worlds
Two Worlds
Two Worlds
Two Worlds
Two Worlds

Relaterede tekster

4
Two WorldsScore

Two Worlds

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Fornuftigt middelalderligt sandkassespil fra polske Reality Pump. Henrik er trukket i rustningen for at anmelde spillet på Xbox 360. Men hvad lyder dommen?

Two WorldsScore

Two Worlds

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Et lille tysk firma og et meget ambitiøst projekt. Det kan da kun gå galt, eller? Nicolas er trukket i rustningen for at teste spillet...Indlæser mere indhold