Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Nye udsendelser fra Nintendo og Sony samt Phantom Liberty er ugens overskrifter i Gamereactor Spilstrøm

Desuden tjekker vi ind med flere af sidste afsnits spil.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sommerferien er efterhånden et stykke bag os, og det markerede Sony og Nintendo ved begge at afholde nye udsendelser sidste uge. Endda samme dag. Så er efteråret ligesom skudt i gang på den front. Men var der noget at komme efter? Det diskuterer Ketil og Magnus i dagens afsnit. Derudover har Magnus spillet nærmest hele Phantom Liberty, den første og eneste udvidelse til Cyberpunk 2077. Katastrofen der langsomt, men sikkert har kæmpet sig tilbage, og i forbindelse med Phantom Liberty også går i en såkaldt version 2.0 med en række forbedringer.

Og så tjekker vi ind med Starfield og Sea of Stars. Førstnævnte har både Magnus og Ketil brugt en hel del mere tid med, mens Ketil er blevet endnu gladere for Sabotage Studios' nyeste titel.
Som altid vil vi rigtig gerne diskutere jeres spørgsmål i programmet, så send gerne dit til [email protected]. Det kan være stort og småt. Så længe det er noget, du er nysgerrig efter at høre os snakke om. Vi præmierer vores favoritspørgsmål med en spilkode.

Du kan lytte til episoden herunder, eller finde os på Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts og Audible.

Slutteligt vil vi gerne takke Danish Xbox League, Nintendo Danmark Switch + Nextgen og Playstation 5 Danmark for at vi må bruge jeres grupper til at gøre opmærksom på vores lille udsendelse.

Nye udsendelser fra Nintendo og Sony samt Phantom Liberty er ugens overskrifter i Gamereactor Spilstrøm


Indlæser mere indhold