Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto V

Den nyeste GTA V trailer til PS5 og Xbox Series X er ret upopulær

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi sad faktisk også og skulle knibe øjnene sammen, da den nyeste trailer for Grand Theft Auto V til PS5 og Xbox Series blev fremvist under den seneste PlayStation Showcase, for det var ikke vildt tydeligt hvilke umiddelbare grafiske forskelle der var at spore.

Læg det sammen med manglen på nyt singleplayer-indhold i denne nye udgave, og at dette er den tredje konsolgeneration hvor spillet udkommer, og så har du et spil der faktisk er gået hen og er blevet lidt upopulært - om ikke andet blandt nogle.

I skrivende stund har traileren 110.000 dislikes på Youtube sammenlignet med bare 25.000 likes, og kommentarsektionen byder blandt andet på ting som; "didn't even compare the "enhanced" graphics to last gen because it would look exactly the same", og "this game looks identical, absolute cash grab".

Som IGN skriver er der også opstået tonsvis af memes via Twitter, der alle er enige om at det må være slut nu.

HQ
Grand Theft Auto V

Relaterede tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Årets ubestridt største udgivelse er landet. GTA V er angiveligt det dyreste spil nogensinde. Er pengene godt givet ud? Er det hypen værd? Rasmus fælder dom.Indlæser mere indhold