Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Rocksmith+

Rocksmith+ er officielt blevet skubbet til 2022

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom Rocksmith så sandelig ikke er for alle, så siger Ubisoft at spillet har mange fans, der faktisk benytter spillet til at lære mere om guitar og bas. Det er da også en ret smart hybrid imellem det fysiske og digitale, og det var meningen at Rocksmith+, en free-to-play åben Live Service-platform med samme mål, skulle være blevet lanceret her i løbet af efteråret.

Men sådan bliver det ikke, for ligesom med så mange andre projekter, så kan Ubisoft ikke helt nå det. I et blogindlæg har udviklerne bag slået fast, at det kommer til at tage mere tid at implementere feedback fra spillets fans.

"We originally targeted a "Summer 2021" launch on PC. We didn't set a hard date because we wanted the flexibility to react to feedback and to adjust release timelines to match. We've mapped out the work we'd like to prioritize following your feedback and decided to push the release of Rocksmith+ to 2022."

Som der står, så står det ikke klart hvornår Rocksmith+ nu lander.

HQ
Rocksmith+

Relaterede teksterIndlæser mere indhold