Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Marvel's Midnight Suns
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   Titanfall 2

   Titanfall-udvikler forsikrer om at serien er "en del af deres DNA"

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   For nylig blev Respawns Community Coordinator, Jason Garza, spurgt om hvorvidt Titanfall 3 faktisk var under udvikling, og han svarede ved at slå totalt fast, at de ikke har noget i støbeskeen. Dette var ret definitivt, og hjælpsomt derfor.

   Men det lader til at Respawn nu alligevel har måtte trække lidt i land, og siger at det ikke er sikkert at rejsen er slut for serien. I en besked på Twitter skriver de:

   "Contrary to what some folks are reporting, Titanfall is the very core of our DNA.
   Who knows what the future holds..."

   Naturligvis mudrer dette egentlig bare vandene til, så Titanfall kunne vende tilbage i fremtiden, men vi tænker stadig at det gør sig gældende, at de ikke aktivt arbejder på det.

   Titanfall 2

   Relaterede tekster

   Titanfall 2Score

   Titanfall 2

   ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

   Respawn følger op på det fantastiske fundament med Titanfall 2, som stråler om kamp med sin forgænger.   Indlæser mere indhold