Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Bloodborne

Rygte: Bluepoint arbejder på både Bloodborne-remaster og efterfølger

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rygterne har svirret om et remaster af FromSoftwares PS4-spil, Bloodborne, i lang, lang tid efterhånden, og nu er der så kommet lidt mere kød på, tilsyneladende.

Colin Moriarty, der tidligere har været PlayStation-skribent hos IGN, og medstifter af Podcast Beyond også, har udtalt på Discord (via WCCFTech), at han specifikt har hørt at Bluepoint, som Sony netop har købt, arbejder på hele to Bloodborne-projekter.

De arbejder først og fremmest på et remaster af det originale spil til PS5, men også en direkte efterfølger.

"I was told they are remastering the game for PS5, and then making a ground-up sequel."

Moriarty slår fast, at den kilde han har hørt det fra også fortalte ham om Bluepoint-købet forinden, og har haft ret tidligere også.

Bloodborne

Relaterede tekster

Bloodborne: The Old HuntersScore

Bloodborne: The Old Hunters

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Vi er vendt tilbage til Yharnam for at se om det seneste kapitel i Bloodborne-historien kan måle sig med de mareridt vi mødte på vores første tur til den dystre by.Indlæser mere indhold