Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil Village

Resident Evil-instruktør har ikke en konkret ide til en Village-efterfølger endnu

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Resident Evil Village udkom endelig tidligere på året, og lader til at være en stor succes for Capcom. Men naturligvis tænker man altid lidt på hvad der kommer næste gang, men det lader ikke til at instruktøren bag har en konkret idé nu.

I et interview med Famitsu siger instruktør Morimasa Sato, at han endnu ikke er begyndt at tænke på en idé til en efterfølger, og dermed kan vi vist også slå fast, at arbejdet slet ikke er gået i gang.

"I don't have a specific idea, but I'm still thinking about the fundamental question, "What is horror?" There are certain "clichés" with classic horror creatures, scenarios, and execution, but "fear" is essentially a primitive reaction to an unpredictable or unknowable event. So I feel like there is only a new sense of horror, or a new Resident Evil, only after breaking those "clichés".."

Vi forventer at der går mindst et par år, hvis ikke meget mere, før vi ser en efterfølger, men der er jo altid Resident Evil 4 Remake, ikke?

Resident Evil Village

Relaterede teksterIndlæser mere indhold