Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto V

GTA V rammer nu 155 millioner "shipped" eksemplarer og Red Dead 2 sidder på 39 millioner

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ja, det bliver bare ved og ved. Grand Theft Auto V nægter, ligesom The Elder Scrolls V: Skyrim, at dø, og der bliver fortsat solgt millioner og millioner af eksemplarer hvert eneste kvartal, til trods for at spillet nu har over otte år på bagen.

Sidste gang Take-Two afslørede konkrete tal, så afslørede de at spillet havde "shipped" 150 millioner eksemplarer, og siden da er der blevet lagt yderligere fem millioner til. I den seneste finansrapport fremgår det, at der nu er sendt 155 millioner eksemplarer afsted til butikkerne.

Desuden fortsætter Red Dead Redemption 2 også med at være en succes. Siden sidste kvartal har det sat en million til, så der nu er "shipped", igen, 39 millioner eksemplarer.

GTA-serien har tilsammen nu flyttet 355 millioner eksemplarer, og Red Dead Redemption-serien sidder på 62 millioner.

Grand Theft Auto V

Relaterede tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Årets ubestridt største udgivelse er landet. GTA V er angiveligt det dyreste spil nogensinde. Er pengene godt givet ud? Er det hypen værd? Rasmus fælder dom.Indlæser mere indhold