Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
DayZ

Det lader ikke umiddelbart til at DayZ kommer til at virke på Steam Deck

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis der er én ting som Valve har slået fast i forhold til Steam Deck, så er det at selvom at spil bør optimeres til hardwaren, så kræver det ikke mange ressourcer for udvikleren at gøre deres spil klar.

Men tydeligvis er der nogle studier, der ikke ønsker at gøre det. Blandt andet Bohemia Interactive har slået fast overfor fans på Twitter (via PCGamesN) at det er "unlikely", at DayZ kommer til at virke på Steam Deck.

Spillet er stadig ret populært, med cirka 30.000 samtidige spillere når det er rigtig gang i den, men noget tyder på at det vil koste for mange ressourcer at optimere det til Steam Deck, og nu hvor det har otte år på bagen kan det være at holdet bag er skrumpet ind med tiden.

Det er første gang vi hører fra en udvikler, at det er usandsynligt at deres spil vil fungere på Steam Deck.

DayZ

Relaterede tekster

DayZ - Xbox Game PreviewScore

DayZ - Xbox Game Preview

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

DayZ har taget springet til Xbox One i en Early Access version, og vi har kastet Sebastian ind i kampen for overlevelse op imod hjerneknaskende zombier og humørsvingninger.Indlæser mere indhold