Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fortnite

Epic trækker Travis Scott Emote tilbage efter Astroworld-tragedie

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig sparkede arrangør og rapstjerne Travis Scott gang i en stor festival i Houston, Texas ved navn Astroworld. Her, delvist under Scotts egen åbningskoncert, mistede otte mennesker desværre livet, og mange, mange flere blev slemt såret, da sikkerheden omkring publikum angiveligt var for løs, og derfor blev de forreste presset op imod hegn og scene.

Det vides endnu ikke hvor bevidst Scott selv var om der var noget i gærde under selve koncerten, men han kritiseres dog som en af arrangørerne bag festivalen, som over 50.000 dukkede op til.

Som IGN skriver får det nu den konsekvens for Scott i spilverdenen, at Epic har fjernet den berømte Out West emote fra Fortnite, der blev tilføjet via det ret brede samarbejde mellem Scott og Epic Games.

Scott selv har slået fast at han er "devastated, og at han samarbejder med lokal myndigheder lige nu. Epic Games har ikke kommenteret på sagen.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold