Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | War Thunder
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   Grid Legends

   Grid Legends har fået en udgivelsesdato

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Grid Legends blev afsløret tilbage i sommers, og selvom at de teknisk set viste gameplay, så var det lidt i overført betydning. Men snart kommer vi til at se meget, meget mere til spillet, og det starter med en udgivelsesdato.

   Codemasters og EA har afsløret, at spillet ankommer på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series og PC d. 25 februar. Spillet ankommer først og fremmest med en Story Mode ved navn "Driven to Glory", og når denne gennemføres overføres al ens fremgang over i Career, hvor der er flere begivenheder og løb af gennemføre.

   Der er desuden multiplayer, og Codemasters har slået fast, at man løbende kan få notifikationer på sin smartphone og konsol, der orienterer om hvorvidt ens venner er online, og derefter kan man slutte sig til løbet "in three simple button presses".

   Du kan se den originale trailer herunder.

   HQ
   Grid Legends

   Relaterede tekster

   4
   Grid LegendsScore

   Grid Legends

   ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

   Så er vores anmeldelse af Grid Legends landet, og det er... ja, et helt fint arkadebilspil.

   0
   Vi er bekymrede for Grid Legends

   Vi er bekymrede for Grid Legends

   PREVIEW. Skrevet af Johan Vahlström

   Spillet lanceres om bare få uger, og i den forbindelse fik vi muligheden for at prøve det endnu en gang. Lad os bare sige at der er nok at tage fat på.   Indlæser mere indhold