Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Back 4 Blood

Back 4 Blood får offline kampagne allerede i morgen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Udvikleren Turtle Rock har allerede lovet, at de ville tilføje en fuldstændig offline singleplayer-orienteret udgave af spillets kampagne i deres opdatering for december, og de holder nu hvad de lover.

I en opdatering på deres hjemmeside afslører Turtle Rock, at den kommende opdatering lander i morgen d. 16 december kl. 19 dansk tid. Denne tilføjer en offline kampagne med bots, nye Supply Lines, en ny korttype ved navn Burn Cards og en festlig juleudsmykning af Fort Hope.

Dette er den første af mange planlagte opdateringer, og Turtle Rock har desuden planer om at tilføje nye missioner og mere indhold næste år.

Spiller du det?

Back 4 Blood

Relaterede tekster

5
Back 4 BloodScore

Back 4 Blood

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Turtle Rock har haft nogle svære år, men denne spirituelle efterfølger til Left 4 Dead er den triumf de og vi har ventet på.Indlæser mere indhold