Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Lost Judgment

Her er vinderen af vores store Lost Judgment kit-konkurrence

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sidste år satte vi gang i en konkurrence, hvor du havde mulighed for at vinde et fit Lost Judgment kit i anledning af spillets lancering.

Den gængse Collector's Edition indeholder måske en steelbook, et soundtrack eller en plakat, men denne byder på både et skateboard og en drone. Nu har vi fundet en vinder, og det er heldigvis en herfra. Mere specifikt er det brugeren Gode Gamle, der har vundet med denne novelle af et svar:

Forklar hvad det er du godt kan lide ved Judgment- eller Yakuza-serien, et særpræg som gør at de spil har et særligt sted i dit gamerhjerte.
"Mit forhold til serien er ganske nyt, men jeg er ret blæst om kuld af Judgment, og jeg håber virkelig at blive lige så glad for Lost Judgment.

I skrivende stund kører Judgment i sin PS5-version i al sin sprødhed, og jeg er vild med det.

Den artstyle - ja for gaming er en kunstform i mine øjne - der leveres er pakket med gode detaljer og en inviterende æstetik, der drager øjet til at følge den smukt skabte Kamurocho fra ende til anden.

Lad mig tage jer med på tur, om I vil...

Jeg kommer gående på Tenkaichi Street og har netop været inde hos Lullaby Mahjong, hvor jeg desperat forsøgte at få en Pon, men ak uden held. Solen ligger den venstre side af gaden i skygge, mens den højre side er badet i solskin, der fremhæver de flotte skilte, og længere fremme i krydset ved Tenkaichi Alley ser jeg den jadegrønne Jungleboy-bygning, hvor der overfor ligger en Poppo. I den Poppo har jeg netop fået mig et bekendtskab til sælgeren, der således er klar til at hjælpe mig med en Mitsuya Cider, skulle jeg komme i problemer med én af de grupper bandeknægte, der slendrer rundt på gaderne og søger at hævde sig selv i omverdenens øjne ved at lægge op til slagsmål.

Lige nu er her dog fredeligt, så jeg drejer til højre og bliver med næsten det samme mindet om bagsiden af den strålende handelsgade. Hér står et par hjemløse og varmer sig ved et "tøndebål".

Herpå går jeg fra at have været i et roligt og reflekterende tempo til hæsblæsende aktion inde i en bygning fyldt med Yakuzas mere nederdrægtige typer, der helt klart skjuler noget.

Jeg ryger i kamp fra første færd, og den står på stolekastning, hurtige undvigelser fra et ondsindet sværdhug og hidsige spark, der gør mig klar til at udlevere en mere hårdtslående comboer, for at besejre mine fjender.

Alt sammen imens jeg beundrer farverne, lydene og den velsmurte måde, hvorpå alting leveres.

Det er den rejse, jeg oplever i Judgment, og jeg vil varmt anbefale andre at prøve det af, også selvom man ikke umiddelbart er til Japan og deres måde at lave spil på.

Det er en interessant virkelighedsflugt og det hele i en indpakning, så jeg let kan tage mig selv i at undvære løberiet og sætte farten lidt ned, gå ind og tage en bid Chirashi, bare fordi det er et kønt, vellavet og velfortalt spil, og jeg gerne vil bruge mere tid i den verden de dygtige udviklere har skabt.

Som det måske kan udledes af skriveriet ovenfor er jeg ganske imponeret over Judgment, og jeg har skam spillet God of War, The Last of Us, Uncharted, RDR2, og flere af de skønne spil, der findes. Jeg synes da også at der findes endnu bedre - tag f. eks. The Witcher 3 eller KOTOR-spillene, men jeg må bare sige, at jeg er helt vild med Judgment.
Jeg har ikke endnu haft fornøjelsen af at besøge Tokyo, men det er et mål i sig selv at opleve den sande kultur i storbyen, såvel som kulturen i landet med de mange modsætninger.
At mærke den iver og kulturelle indsigt i spillet, giver mig kun endnu mere lyst til at besøge det virkelige Japan - jeg er klar over, at man ikke kan sætte lighedstegn mellem et spils virkelighed og den sande verden, men kulturen bæres unægteligt godt frem i lyset af spillets stil, fremtoning, game play og historie.

Når et spil kan opnå at skabe en følelse, der kan videre ringes til mit reelle liv, så er jeg imponeret og solgt på resten af serien. "

Vi ønsker stort tillykke!

Lost Judgment

Relaterede tekster

Lost JudgmentScore

Lost Judgment

ANMELDELSE. Skrevet af Anders C. Fischer

Ryu ga Gotoku Studio vender tilbage med en efterfølger til kulthittet Judgment.

5
Yakuza-udvikleren arbejder på ny IP

Yakuza-udvikleren arbejder på ny IP

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Tilbage i september forlod skaberen af Yakuza-serien, Toshihiro Nagoshi, Ryu ga Gotoku Studio til fordel for et job i den kinesiske virksomhed Tencent. Heldigvis...Indlæser mere indhold