Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Rygte: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl bliver forsinket til efteråret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Alt tyder på at S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl er et ambitiøst spilprojekt for et studie der ikke rutinemæssigt pumper spil af den størrelsesorden ud. Alligevel har spillet siddet på en udgivelsesdato d. 28 april i noget tid nu, men et nyt rygte siger at denne vil blive skubbet inden længe.

Mere specifikt siger en ukrainsk insider, der går under navnet "OLDboi" i en ny video, at spillet vil blive forsinket endnu en gang. OLDboi har tidligere bevist, at han sidder på insider-viden om studiets gøren og laden, eftersom også de har base i Ukraine.

Ifølge videoen vil spillet mere specifikt blive skubbet til efteråret, i det vindue der løber fra august til oktober. GSC Game World har endnu ikke kommenteret på historien.

Når det udkommer, så sker det på PC og Xbox Series X og Series S, og det ankommer også på selve lanceringsdagen på Game Pass.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Relaterede teksterIndlæser mere indhold