Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Wars Jedi: Fallen Order

EA og Respawn afslører hele tre nye Star Wars-spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi vidste allesammen godt at Respawn i forvejen arbejder på en efterfølger til Star Wars Jedi: Fallen Order, og at det ikke er det eneste projekt de har i støbeskeen. Men hvad vi dog ikke vidste var at der er adskillige Star Wars-projekter på vej fra studiet.

Via EA's hjemmeside har både EA og Respawn bekræftet, at de faktisk arbejder på hele tre Star Wars-spil. Det ene konkrete projekt de nævner er netop Fallen Order-efterfølgeren, der endnu en gang ledes af Stig Asmussen, og det originale hold.

Det andet projekt er faktisk et skydespil i førsteperson der ledes an af Peter Hirschmann, som tidligere har været projektleder på VR-spillet Medal of Honor: Above and Beyond - dog lader det ikke til at være et VR-spil.

Det sidste er faktisk et strategispil, sjovt nok. Det er ikke ligefrem en genre studiet har megen erfaring med, men de er faktisk også bare hjælpestudie, eller "producere", for det er studiet Bit Reactor der skal udvikle spillet, og de består af tidligere Firaxis-veteraner.

Udviklingen er kun netop gået i gang på de to sidstnævnte projekter.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Relaterede teksterIndlæser mere indhold