Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fortnite

Uncharted kan være på vej til Fortnite

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Inden længe udkommer den stort anlagte film baseret på Uncharted med Tom Holland i rollen som Nathan Drake. Selvom filmen selvfølgelig har en stor markedstingskampagne i den virkelige verden, så skal der nu om dage også andre metoder til for at få lokket særligt det unge publikum i biografen. Som for eksempel en gæsteoptræden i Fortnite.

Og det er, hvis man skal tro de seneste indikationer, lige præcis hvad der er under opsejling. Twitter-brugeren @Egyptian_Leaker har ifølge VGC fundet referencer til en in-game challenge, der lyder "Collect Treasure using an Uncharted Treasure Map." Udfordringen er sat til at gå live den 17. februar, dagen før Uncharted får premiere i de amerikanske biografer.

Det er Paramount Pictures som ejer filmrettighederne til Uncharted, mens at spillene er udviklet af Sonys førstepartsstudie Naughty Dog.

Tidligere har Aloy fra Horizon: Zero Dawn også gæsteoptrådt i Fortnite som et skin, hvor hun blandt andet har gjort Tom Hollands-version af Spider-Man selskab.

Hvis det viser sig, at der er Uncharted-skin på vej får vi sandsynligvis snart en officiel bekræftelse.

Den seneste tilføjelse til Fortnite-universeret er sangeren Bruno Mars.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold