Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto V

GTA V-skuespiller udgiver mystisk nyt billede

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Skuespilleren bag Franklin i Grand Theft Auto V, Shawn Fonteno, har her på det seneste stået bag helt nyt indhold til GTA Online i form af den nye The Contract-udvidelse, der blandt andet har Dr Dre som gæstekarakter.

Men noget kunne tyde på at der er mere planlagt for Franklin, enten i Grand Theft Auto V, eller det nye Grand Theft Auto VI, som er "well under way" ifølge Rockstar.

Han har udgivet et billede af en tydeligt yngre Franklin-karaktermodel med beskrivelsen "Almost Finished" og en smiley der tysser i hemmelighed.

Naturligvis er det her en kende spekulativt, og der er ingen garantier her, men det stemmer dog overens med lanceringen af den nye version på Xbox Series og PS5 d. 15 marts.

Grand Theft Auto V

Relaterede tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Årets ubestridt største udgivelse er landet. GTA V er angiveligt det dyreste spil nogensinde. Er pengene godt givet ud? Er det hypen værd? Rasmus fælder dom.Indlæser mere indhold