Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mad Max

Arbejder Avalanche Studios på en efterfølger til Mad Max?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom Avalanche Studios' Mad Max ikke som sådan høstede flotte anmeldelser kort efter lanceringen i september 2015, så har spillet siden hen fået et følge verden over, der sætter pris på friheden, grafikken og bilkampene.

Men har det solgt godt nok til at Avalanche ville ønske at udvikle en efterfølger? Ja, det lader det til. Researcher og arkitekt Wendy W Fok har, tilsyneladende at vide at den slags er hemmeligt, lagt et billede op på Twitter, hvor hun fortæller at hun har været vidne til udviklingen af Mad Max 2.

Billedet er dog gammelt - det kan ses på manglen af masker - men det betyder så sandelig ikke at spillet stadig ikke er under udvikling. Nogle troede kortvarigt at hun snakkede om Rage 2, men hun snakker specifikt om en "rebel", og den slags er der ikke som sådan i Rage 2.

"Before times, at @AvalancheSweden in New York, when O'Neil invited me to get scanned to be in Mad Max 2, as a rebel. The magic of #photogrammetry, 3D Scanning, & many cameras @MadMaxGame."

Mad Max

Relaterede tekster

Mad MaxScore

Mad Max

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Sand. Sand overalt. Før vi sad med Avalanche's nye åbne action-eventyr var vores største bekymring, at den støvdækkede ødemark ville blive kedelig efter et kort stykke...

1
Livestream Replay - Mad Max

Livestream Replay - Mad Max

NYHED. Skrevet af Kim Olsen

I går spillede vi to timers Mad Max med open world eventyr i stor stil fra Avalanche Studios (dem der har lavet Just Cause serien). Philip risikerede sit liv og...

1
Dagens GR Live: Mad Max

Dagens GR Live: Mad Max

NYHED. Skrevet af Kim Olsen

I dag på Gamereactor Live spiller vi Mad Max fra Avalanche Studios (dem bag Just Cause). Philip risikerer liv og lemmer i George Miller's vision af et postapokalyptisk...Indlæser mere indhold