Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 sammenlignes på PS5 og Xbox Series X

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Cyberpunk 2077 modtog for nylig sin current-gen opdatering efter mange, mange månederes aktiv udvikling, og selvom at det endnu er lidt for tidligt at afgøre om det har været ventetiden værd, så har vi dog nu en mere konkret analyse af PS5- og Xbox Series X-udgaven af spillet.

Mere specifikt har Digital Foundry analyseret begge versioner af spillet, og kan konkludere følgende:

I Performance Mode i 60fps kører PS5-versionen i dynamisk opløsning fra 1260p til 1728p, hvorimod Xbox Series X kører i en lidt højere opløsning i 1382p til 1782p. De tilføjer desuden at begge versioner er "cleaner, crisper and more impressive overall".

I forhold til billedehastighed er det PS5-versionen der har overtaget, selv hvis "both consoles are largely tied, locked to the 60fps line in almost every test", så falder billedehastigheden 5-10fps i nogle meget få scener på Xbox Series X. Dog siger Digital Foundry at "Xbox Series X's VRR support does a phenomenal job of masking the performance drops the console does have".

Når spillet skal loade tager PS5'eren 13,36 sekunder om at starte op sammenlignet med 12,55 sekunder på Xbox Series X.

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.Indlæser mere indhold