Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West er den andenstørste PS5-lancering i England

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Horizon Forbidden West ankom endelig i fredags, og naturligvis var der et utal af PlayStation-ejere kloden over der købte spillet til både PS5 og PS4. Mens vi venter på konkrete salgstal fra Guerrilla og Sony, så ved vi nu allerede, at lanceringen har været en stor succes i England.

Som GamesIndustry kan slå fast, så er Horizon Forbidden West officielt den andenstørste PS5-lancering til dato i landet efter Spider-Man: Miles Morales. Dog pointeres også, at det spils salgstal er en kende kunstige, eftersom det var en lanceringstitel til selve konsollen, hvor forbrugeren er tvunget til at købe det sparsomme line-up der nu engang er.

Salget var 68% på PS5 og 32% på PS4. Det skal dog siges, at spillets salgstal er 35% lavere end Horizon: Zero Dawn, men disse tal består kun af fysisk salg, så alt tyder på at Forbidden West har gjort op for det via digitalt salg.

Horizon Forbidden West

Relaterede tekster

Horizon Forbidden WestScore

Horizon Forbidden West

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Guerilla Games holder kursen og leverer en opfølger efter bogen på den bedst tænkelige måde.



Indlæser mere indhold