Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West fordobler Zero Dawns digitale lanceringssalg

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom at Guerrilla og Sony endnu ikke har offentliggjort konkret salgstal på Horizon Forbidden West, så har vi i forvejen fået én indikator. I England er der tale om den andenstørste PS5-lancering nogensinde, men spillet haltede noget efter forgængeren, Horizon: Zero Dawn, i det fysiske salg.

Det er der dog en ret god grund til, eftersom at salget løbende er blevet og mere digitaliseret, og det er så sandelig også tilfældet her. Som GamesIndustry skriver toppede Horizon Forbidden West den digitale engelske salgsliste, og slog blandt andet FIFA 22.

Det interessante er dog, at 49% af det samlede engelske salg er kommet igennem PlayStation Store, som er en fordobling i forhold til Horizon: Zero Dawn, der viser hvor langt digitaliseringen er nået på få år.

Det betyder også at det digitale salg mere end gør op for det som efterfølgeren har haltet bagved originalen på det fysiske marked.

Interessant nok, så har hele 67% købt PS5-versionen, til trods for at den gratis opgraderingsmulighed ville have kunne sparet hver forbruger for cirka $10.

Horizon Forbidden West

Relaterede tekster

Horizon Forbidden WestScore

Horizon Forbidden West

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Guerilla Games holder kursen og leverer en opfølger efter bogen på den bedst tænkelige måde.Indlæser mere indhold